Antennesystemen

De antennedivisie van Broadcast Partners staat al sinds jaar en dag bekend om haar innovatieve antenneoplossingen. In tegenstelling tot vele andere aanbieders is Broadcast Partners onafhankelijk en passen wij antennes van alle gerenommeerde merken toe in onze ontwerpen. Door dit ruime antenne aanbod kunnen wij steeds het meest optimale antennesysteem voor uw toepassing ontwerpen. Dit betekent voor u een optimale dekking tegen minimale kosten waarbij u vaak eveneens nog kunt besparen op zowel energiegebruik als op de huur van ruimte in de mast.
Zo combineren wij vakmanschap en kwaliteit tot één geheel want het ontwikkelen van een voor u perfect systeem is ons doel.
Het ontwerp van het antennesysteem is een belangrijk deel van het totale antennesysteem. Immers indien het antennesysteem niet goed is ontworpen, zal dit een slechte ontvangst tot gevolg hebben. Het resultaat is dat veel energie verloren gaat en u uw uiteindelijke doel niet bereikt.

Door onze systemen te optimaliseren zorgen wij dat u op de voor u interessante plaatsen, binnen uw licentie, een optimaal bereik heeft. Het is dan ook niet voor niets dat Broadcast Partners de opdracht heeft gekregen antennesystemen te ontwerpen die variëren van het grootste FM antennesysteem in europa tot aan de systemen voor lokale omroepen met telkens weer de overeenkomst dat de systemen optimaal presteren.

Indien u meer informatie wenst over onze antennesystemen, en over wat wij voor u kunnen betekenen om uw systeem te optimaliseren dan kunt u contact opnemen met Broadcast Partners en vragen naar Christiaan Pladdet.